Ριάνα: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά – Οι πρώτες πληροφορίες

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Ριάνα και ο ράπερ σύντροφός της A$AP Rocky. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τα Μπαρμπέιντος και ο ράπερ έχουν ήδη έναν γιο, τον RZA, που ήρθε στην ζωή στις 13 Μαΐου του 2022. Σύμφωνα με το TMZ το δεύτερο μωρό είναι αγοράκι και ήρθε στην ζωή νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Συγκεκριμένα το μέσο αναφέρει πως το μωρό γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στο Λος Άντζελες και πως το αρχικό του ονόματος, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, θα ξεκινά με το γράμμα “R”, όπως και του αδελφού του. Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί δημοσίως η Ριάνα ήταν τον Ιούνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 

 

Η Ριάνα είχε ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο στο σόου που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl, σοκάροντας τον κόσμο καθώς μόλις λίγους μήνες πριν είχε γεννηθεί ο RZA.

«Όταν γίνεσαι μαμά, απλά συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 9 Φεβρουαρίου στην Apple Music. «Μπορείς να κάνεις τα πάντα και το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ