Ρένια Λουιζίδου: Αν κάποιον φανταζόσουν να δικαιούται την ζωή ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος – H απώλεια του είναι τρομερά περίεργη

Η Ρένια Λουιζίδου κάθισε την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Η ηθοποιός μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην θρυλική κωμική σειρά «Οι Απαράδεκτοι», αλλά και για την απώλειά του.

«Του Βλάσση η απώλεια είναι τρομερά περίεργη, γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αν κάποιον φαντάζεσαι να ζει, ρε παιδί μου και να δικαιούται να ζει… Εμένα μούχλα με ανέβαζε, μούχλα με κατέβαζε! Δεν κουραζόταν ποτέ, ήταν πάντα να πάμε εδώ και να πάμε εκεί», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Αν κάποιον φανταζόσουν να δικαιούται την ζωή ήταν ο Βλάσσης. Να την θέλει, να την λαχταράει, να την γουστάρει και να ξέρει να την ζήσει. Είναι τόσο παράξενο να λείπει αυτός. Και άλλοι άνθρωποι έχουν χαθεί αλλά ο Βλάσσης είχε αυτό το trade mark, του ‘πάμε’».

«Η απώλειά του μπορεί να μας ενώνει παραπάνω (“Τους Απαράδεκτους”). Είναι το ίδιο “καμπανάκι” για όλους μας. Με κάνει να τους πονάω λίγο περισσότερο», ανέφερε στην συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ