Ρέμος: Ένιωσα κάποια βράδια ότι δεν υπάρχει αύριο – Έγιναν κάποια ευτράπελα σε μαγαζιά το καλοκαίρι

Για την καραντίνα και τις συνθήκες που έχουν αλλάξει την κατάσταση στη διασκέδαση λόγω του κορονοϊού αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος. “Σε όλους μας έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι οι τελευταίες στιγμές. Είναι η αρχή του τέλους. Εγώ έτσι το βλέπω. Θα αργήσει να έρθει, δηλαδή δεν θα έρθει αύριο ή σε έναν μήνα, αλλά είναι η αρχή του τέλους. Πλέον εγώ βλέπω φως μέσα στο τούνελ” περιέγραψε.

“Ειδικά οι άνθρωποι της μουσικής και της ψυχαγωγίας χρεωθήκαμε το καλοκαίρι, και σωστά χρεωθήκαμε γιατί όντως έγιναν κάποια ευτράπελα με το που άνοιξε το πράγμα στο χώρο μας. Έγιναν πολλά λάθη. Το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο, στην Αθήνα και σε οποιοδήποτε μέρος άνοιξε και ο κόσμος ήθελε να βγει. Βγήκε χωρίς μέτρα, η νεολαία ένιωσε άτρωτη. Τα μαγαζιά έκαναν προγράμματα και πήγε στράφι οποιοδήποτε μέτρο. Γι’αυτό και πήγαμε πίσω” σημείωσε.

“Έχουμε κουραστεί ψυχολογικά και εγώ το έχω νιώσει. Υπάρχουν στιγμές που ένιωσα ότι μπαίνω σε κατάθλιψη. Είμαι ένα βήμα πριν. Ένιωσα κάποια βράδια ότι τέλος, ότι δεν υπάρχει αύριο” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ