Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Με ενοχλεί που δεν ξέρει καθόλου από μόδα»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτης μίλησε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του My Style Rocks, μίλησε για την συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αρνήθηκε να αναφερθεί στη Μέγκι Ντρίο.

«Με ενοχλεί που δεν ξέρει καθόλου από μόδα, δηλαδή εμένα αυτό με σκοτώνει. Εντάξει είναι κάτι διαφορετικό το καταλαβαίνω, αλλά δεν γίνεται να μην ξέρεις από μόδα, το καταλαβαίνεις από τους βαθμούς που βάζει» τόνισε για την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Ερωτηθείσα για το αν δέχθηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση απάντησε πως: «Έκανα δύο συζητήσεις. Το ένα το κάνει η αγαπημένη μου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Shopping Star)». Μάλιστα σχολίασε θετικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μου αρέσει η φρεσκάδα της. Κουράστηκα από το πολύ ψεύτικο, το πολύ επιτηδευμένο, το πολύ φτιαγμένο. Μου αρέσει να βλέπω φρέσκα πρόσωπα».

Τέλος η Ραμόνα Βλαντή αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για την Μέγκι Ντρίο με την οποία, όπως φαίνεται, δεν διατηρεί καλές σχέσεις: «Δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ