Ράκελ Γουέλς: Πρώτη εμφάνιση μέσα σε δύο χρόνια – Πώς είναι σήμερα το πρώην σύμβολο του σεξ

Για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια εθεάθη σε δημόσιο χώρο η Ράκελ Γουέλς. Το πρώην σύμβολο του σεξ είναι πλέον 81 ετών.

Οι παπαράτσι “συνέλαβαν” τη Ράκελ Γουέλς να έχει βγει για αγορές στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν πολύ απλά ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.

Ράκελ Γουέλς

Η Ράκελ Γουέλς καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των σινεφίλ ως σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1960.

Η τελευταία φορά που είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση ήταν το 2019 όταν είχε δώσει συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Sunday Post.

Ράκελ Γουέλς
Η Ράκελ Γουέλς στα 81 της χρόνια

Έπειτα από δεκαετίες δόξας και φήμης, η σταρ του Χόλιγουντ είχε πει πως απολαμβάνει να κρατά χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι μερικές φορές “είναι ωραίο” να την αναγνωρίζουν.

“Είναι πολύ καλύτερα να μην σε αναγνωρίζουν.  Με αναγνώριζαν σε ολόκληρη την καριέρα μου, όπως κάθε άλλο ηθοποιό, οπότε είμαι ευγνώμων που οι άνθρωποι ακόμη ενδιαφέρονται για εμένα” είχε παραδεχθεί το πάλαι ποτέ σύμβολο του σεξ.

Πέρα από τις θρυλικές κινηματογραφικές της εμφανίσεις, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός απασχόλησε αρκετές φορές τα ταμπλόιντ με την προσωπική ζωή της, καθώς έχει πάρει διαζύγιο τέσσερις φορές.

Ράκελ Γουέλς
Η Ράκελ Γουέλς στα 81 της χρόνια

Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών, πρωταγωνίστησε σε μία σειρά περίπου 65 ταινιών και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία «Ο Ντ’ Αρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες». Διάφορα περιοδικά, την έχουν, κατά καιρούς, κατατάξει στις πρώτες θέσεις για τις πιο σέξι ηθοποιούς όλων των εποχών.

Έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ράκελ Γουέλς
Η Ράκελ Γουέλς στην ταινία “Ο κατακλυσμός” του 1966

Γεννήθηκε στο Σικάγο με πλήρες όνομα Τζο Ράκελ Τεχάδα. Από το 2008 και μετά το διαζύγιό της από τον τέταρτο σύζυγό της, απολαμβάνει τη ζωή ως ελεύθερη γυναίκα: “Αγαπώ τους άνδρες και την παρέα τους, αλλά είμαι υπερβολικά ανεξάρτητη” είχε πει το 2011 στο περιοδικό Elle.

“Θέλω να βγω ραντεβού αλλά ειλικρινά υπάρχουν ελάχιστοι ενδιαφέροντες άνθρωποι στην ηλικία μου”.

Ράκελ Γουέλς
Η Ράκελ Γουέλς στα 81 της χρόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ