Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το συναίσθημα και η ανάμνηση για το “50 – 50” έχουν αλλάξει

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ” Καλύτερα δε Γίνεται” ήταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το τέλος του “Έτερος Εγώ”, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το πώς έχει τη σειρά “50-50” στο μυαλό του.

«Ίσως έχω περισσότερο μέσα μου συναισθηματικά τους ρόλους που ήμουν κοντά με ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή. Η ανάμνηση αλλάζει κάπου, σου λείπει αν έχεις αγαπήσει τον άνθρωπο και αν είχες σχέσεις με αυτό τον άνθρωπο. Το συναίσθημά σου αλλάζει. Δυστυχώς δεν αλλάζουμε εμείς σε κάποια πράγματα. Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι και το αναζητούν γιατί μέσα από αυτό διεκπεραιώνουν ένα βαθύτερο δικό τους θέμα. Σε αυτό όμως είμαι τυχερός, δεν αγαπούσα ποτέ το σκοτάδι” δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον ALPHA.

«Είμαι τρελά ερωτευμένος με τη δουλειά μου γιατί εκεί είμαι χαρούμενος. Το προσπάθησα ακόμα και στις διακοπές μου αλλά τι να κάνω; Δηλαδή το προσπάθησα και την τρίτη μέρα έλεγα “πολύ ωραία, το ηλιοβασίλεμα, ο ήλιος, η θάλασσα, το νησί…
Κάτι πρέπει να γράψω όμως”. Και κάτι φτιάχνω» ανέφερε επίσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ