“Προσγείωση” για Μέγκαν και Χάρι μετά την κατακραυγή – Δείπνησαν σε απλή πάμπ – ΦΩΤΟ

Σφοδρή κριτική δέχθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά τα τέσσερα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ και τις πολυτελείς διακοπές σε Ισπανία και νότια Γαλλία.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για υποκρισία καθώς παράλληλα με την ανακοίνωση της καμπάνιας για προστασία του περιβάλλοντος, επέλεξε να ταξιδέψει τέσσερις φορές με ιδιωτικό τζετ που επιβαρύνει πολλαπλάσια το περιβάλλον με την έκλυση αερίων.

Πλέον μετά τον σάλο, οι Σάσεξ κινήθηκαν αθόρυβα και φάνηκαν πιο… γήινοι επιλέγοντας να δειπνήσουν σε μία χωριάτικη παμπ στο Μπερκσάιρ πληρώνοντας μόλις 20 ευρώ. Μαζί τους είχαν και τον τριών μηνών γιο τους Άρτσι και μάλιστα πέρασαν απαρατήρητοι από τους άλλους πελάτες.

Ο Χάρι απόλαυσε μερικά ποτήρια μπίρα με το δείπνο του ενώ η Μέγκαν έπινε μόνο νερό ενώ οι άνδρες της ασφάλειάς τους τούς πρόσεχαν. Επιχειρηματίας που τους αναγνώρισε είπε στη Sun ότι μόνο το προσωπικό της ταβέρνας ήξερε ποιοι ήταν αλλά επέλεξαν να μην τους στοχοποιήσουν λαι πως ο μικρός Άρτσι ήταν πολύ ήσυχος καθώς δεν ακούστηκε να κλαίει ούτε μια φορά, ενώ την περισσότερη ώρα τον κρατούσε στην αγκαλιά της η Μέγκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ