Πριν κατακτήσει τις πασαρέλες του κόσμου την απέρριπταν για τη μύτη και τα μάτια της

Όσο περίεργο και αν φαίνεται η Ζιζέλ δυσκολεύτηκε πολύ στο ξεκίνημα της καριέρας της αφού δεν ήταν λίγα τα πρακτορεία μοντέλων που την απέρριπταν εξαιτίας της μεγάλης της μύτης και των μικρών ματιών της.

Η σούπερ σταρ της πασαρέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «people» μιλά ανοιχτά για τα εμπόδια που συνάντησε μέχρι να αναδειχθεί στον κόσμο του μόντελινγκ.

«Θυμάμαι που κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη ή ότι τα μάτια πολύ μικρά, ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να ποζάρω για εξώφυλλο περιοδικού» αποκάλυψε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν εύκολο στα 14 σου να δέχεσαι τέτοιου είδους κριτική. Με έκανε να αισθανθώ μεγάλη ανασφάλεια. Ένιωθα περίεργα γιατί ήμουν η πιο ψηλή και έδειχνα πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας μου».

Ο μπαμπάς της όμως, ο οποίος ήταν και  ο μάνατζερ της, ήταν αυτός που της έδωσε και την πιο αποστομωτική απάντηση και συγχρόνως συμβουλή λέγοντας της: «Την επόμενη φορά πες τους, έχω μεγάλη μύτη κάτι που συνοδεύει την μεγάλη προσωπικότητα μου».

Η Ζιζέλ χρειάστηκε να δοκιμαστεί σε 42 οντισιόν μέχρι να πάρει το πράσινο φως από τον Alexander McQueen ο οποίος την «βάφτισε» ως «το κορμί» εντάσσοντας την στο cast του fashion show στο Λονδίνο, ενώ τον Αύγουστο του 1998 μπήκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το οποίο πούλησε παραπάνω από 1200 τεύχη.

 

Δείτε επίσης:

Η Ζιζέλ βάζει “φωτιά” στα social media – ΦΩΤΟ

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Γκάρνερ για τον Μπεν Άφλεκ και την νταντά

Η Ζιζέλ γιόρτασε την 7η επέτειο γάμου της – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ