Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Πώς “εκδικήθηκε” τον Χάρι και τη Μέγκαν για την γκάφα τους στον γάμο της αδελφής της

Μία γεύση από την εγκυμοσύνη της έδωσε η πριγκίπισσα Βεατρίκη λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, καθώς φωτογραφήθηκε σε δρόμο του Λονδίνου μαζί με τον σύζυγό της Έντο Μαπέλι Μότζι. Η 32χρονη πριγκίπισσα είχε φουσκωμένη κοιλίτσα που αναδεικνυόταν από το φόρεμα που φορούσε ενώ αντανακλούσε την ευτυχία που βιώνει.

Το μωρό, η γέννηση του οποίου αναμένεται το φθινόπωρο του 2021, θα είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και 11ο στη σειρά διαδοχής στον θρόνο αλλά αν και η μητέρα του είναι πριγκίπισσα αυτό δεν θα έχει βασιλικό τίτλο και θα αποκαλείται απλώς Μάστερ ή Μις Μαπέλι Μότζι.

Πάντως, πέρα από τη χαρμόσυνη είδηση που σκόρπισε χαρά στα πενθούντα Ανάκτορα, αρκετοί ήταν οι ακόλουθοι και φαν της βασιλικής οικογένειας που επεσήμαναν τη χρονική στιγμή που η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη και αυτή ήταν πάνω στην τρίτη επέτειο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για “ενδιαφέρουσα στιγμή” και για “κάρμα” και πως αυτή ήταν η απάντηση της πριγκίπισσας Βεατρίκης στην “κοινωνική γκάφα” της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της αδελφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας που φρόντισε να την υπερσκιάσει ανακοινώνοντας τη δική της εγκυμοσύνη. Τότε η κίνηση αυτή εξόργισε τους Γιορκ καθώς εκείνη η μέρα ανήκε στη νύφη και τον σύζυγό της, και η Μέγκαν φρόντισε να τραβήξει την προσοχή της βασιλικής οικογένειας.

Ένας χρήστης του twitter σχολίασε “η αδελφή της Βεατρίκης, πριγκίπισσα Ευγενία, λέγεται πως είχε εκπλαγεί που η Μέγκαν επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στους καλεσμένους του γάμου της το 2018” ενώ ένας δεύτερος είπε: “Να το κάρμα! Υπέροχα νέα, επίσης!” με έναν τρίτο να συμπληρώνει: “Το λατρεύω. Λίγο κάρμα/ποιητική δικαιοσύνη”.

Στο εκρηκτικό βιβλίο τους “Royals At War” οι δημοσιογράφοι Ντίλαν Χάουαρντ και Άντι Τίλετ, είχαν υποστηρίξει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε ντροπιάσει τον πρίγκιπα Χάρι αφού αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος την ημέρα του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας και πως ήταν μία “τεράστια κοινωνική γκάφα” που εξόργισε τη νύφη και τη μητέρα της. Λέγεται πως η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί στα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκμεταλλευόμενη τη γαμήλια τελετή της Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκμπανκ, στις 12 Οκτωβρίου 2018, κάτι που όπως φαίνεται οι Γιορκ της το κρατούσαν και της απάντησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, την ημέρα που εκείνη γιόρταζε την τρίτη επέτειο του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι.

+30

σχολίασε κι εσύ