Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Οι πρώτες ΦΩΤΟ από τον γάμο της – Με δανεικό νυφικό από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Έκπληξη ήταν η πραγματοποίηση του γάμου της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό κτηματομεσίτη καθώς η τελετή είχε αναβληθεί τον Μάιο λόγω κορονοϊού. Το ζευγάρι αποφάσισε την τέλεση του μυστηρίου σε στενό κύκλο με μόλις 20 καλεσμένους και όλοι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο γιος του συζύγου της, ο τεσσάρων ετών Γούλφι ήταν και ο κουμπάρος τους.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες των νεονύμφων όπου απεικονίζεται η ευτυχία τους. Αυτό που εντυπωσίασε, ωστόσο, περισσότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι η πριγκίπισσα και εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ δεν επέλεξε ένα εξαιρετικό ή πρωτότυπο ή λαμπερό νυφικό, αλλά ένα φόρεμα που έχει φορέσει σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις η γιαγιά της στα νιάτα της. Το φόρεμα ήταν διά χειρός Norman Hartnell.

Επίσης,η Βεατρίκη φόρεσε στα μαλλιά της την τιάρα της γιαγιάς της, η οποία την είχε φορέσει και αυτή στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947 και την είχε δανείσει μόνο στη μοναχοκόρη της πριγκίπισσα Άννα στον δικό της γάμο, και αυτό δείχνει τη συναισθηματική της αξία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ