Πρίγκιπας Φίλιππος: Ανησυχία για την υγεία του – Παραμένει για 12 ημέρες στο νοσοκομείο

Μάχη με λοίμωξη δίνει ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος παραμένει για 12η ημέρα στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, στη μεγαλύτερη νοσηλεία του. Ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο “Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ'” την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, έπειτα από σύσταση του γιατρού του που τον επισκέφθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να τον παρακολουθούν από κοντά. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ την περασμένη Τρίτη, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ αισθάνεται καλά και ανταποκρίνεται στην ιατρική βοήθεια.

Με τη σημερινή ημέρα συμπληρώνει 12 ημέρες νοσηλείας, κάτι που καθιστά αυτήν την παραμονή στο νοσοκομείο την πιο μακρόχρονη. Αμέσως μετά είναι μία 11ήμερη νοσηλεία το 2013, οπότε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά του.

Βασιλική πηγή ανέφερε την Παρασκευή ότι δεν αναμένεται να γίνουν ενημερώσεις για την κατάσταση του Δούκα μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα. Όταν έγινε η εισαγωγή του πρίγκιπα στο νοσοκομείο, το Παλάτι δεν είχε αναφέρει την αιτία, αλλά την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο Φίλιππος υποβάλλεται σε θεραπεία για λοίμωξη.

Η νοσηλεία του έρχεται ενώ ο εγγονός του πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στον Τζέιμς Κόρντεν στον παππού του, λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος ξέρει να χρησιμοποιεί το Zoom, αλλά αντί να πατήσει το κουμπί της εξόδου από τη συνομιλία, απλώς κλείνει την οθόνη του υπολογιστή. Ο Δούκας του Εδιμβούργου και η βασίλισσα έχουν επικοινωνήσει κάποιες φορές με τους Σάσεξ και καμαρώνουν τον Άρτσι να τριγυρίζει στο σπίτι, αποκάλυψε ο Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ