Πρίγκιπας Χάρι: Είμαι γιος της μητέρας μου – ΦΩΤΟ

Το site του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του με τη Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο πρίγκιπας Χάρι θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή το έτος που έρχεται. Ο οργανισμός ονομάζεται Archewell, με τον τίτλο του εμπνευσμένο από τον γιο του Άρτσι. Ο Δούκας του Σάσεξ επέλεξε μία φωτογραφία του από την παιδική ηλικία στους ώμους της αείμνηστης μητέρας του Νταϊάνα περιγράφοντας τον εαυτό του ως “γιο της μητέρας μου”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έθεσαν τον στόχο τους να “φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο” σε ανοιχτή επιστολή στο νέο site τους, λέγοντας ότι θέλουν να εξαπολύσουν τη δύναμη της συμπόνοιας, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τις εμπορικές δραστηριότητές τους, το Archewell Audio, το brand που επέλεξαν για τη συμφωνία με το Spotify, και το Archewell Productions, για τη συνεργασία τους με τη Netflix.

Στο site υπάρχει και φωτογραφία της Μέγκαν με τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, επίσης από την παιδική της ηλικία και οι δυο τους έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στο site “είμαι ο γιος της μητέρας μου και είμαι η μητέρα του γιου μας. Και μαζί σας φέρνουμε την Archwell”. Πάντως δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Το ζευγάρι έγραψε ότι η ονομασία του οργανισμού τους είναι μίγμα από την ελληνική λέξη “Arche” που σημαίνει πηγή δράσης και της λέξης “well”, που ορίζεται ως “άφθονη πηγή ή προμήθεια: μέρος όπου πηγαίνουμε για να σκάψουμε βαθιά”.

Παράλληλα ανακοίνωσαν συνεργασίες του ιδρύματός τους με αρκετές ομάδες τεχνολογίας και έρευνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ