Πώς ευχήθηκε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στην Τζένιφερ Λόπεζ για τα γενέθλιά της

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και μήνες με την Τζένιφερ Λόπεζ, εκείνη να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση με τον Μπεν Άφλεκ, εκείνος να περιτριγυρίζεται από σέξι γυναίκες, αλλά ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δείχνει πως δεν την έχει ξεχάσει. Έτσι, μέσω έμμεσου τρόπου δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του στη Λατίνα σουπερστάρ για τα 52α γενέθλιά της.

Η αδελφή της JLo, Λίντα, ανέβασε μια φωτογραφία των δυο τους με τη λεζάντα “φώτισες τον κόσμο και μου έδειξες τι είναι δυνατό και είσαι πάντα η έμπνευσή μου. Μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που ο Θεός έβαλε μία όμορφη ψυχή που είσαι εσύ στη ζωή μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα γενέθλια!”.

Σ’ αυτήν την ανάρτηση ο πρώην σταρ του μπέιζμπολ έκανε like, στέλνοντας κατά έναν τρόπο τις δικές του ευχές. Παρά το γεγονός ότι ο Άλεξ και η Λόπεζ έχουν χωρίσει από τον Μάρτιο, αυτός ακολουθεί ακόμη τη Λίντα στο instagram όπως και εκείνη άλλωστε. Αυτό που είναι ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι τόσο ο Ροντρίγκεζ όσο και η Λόπεζ αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, που έχουν διαφορά τέσσερις ημέρες, σε πολυτελή σκάφη στο Σαν Τροπέ.

Κι ενώ η Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σκάφος με τον Μπεν Άφλεκ όπου ο φακός τους “συνέλαβε” σε τρυφερές πόζες και με ερωτική διάθεση, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε γύρω του αρκετούς φίλους αλλά και την παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στο CBS, τη Μέλανι Κόλινς, για την οποία υπάρχουν έντονες φήμες ότι η σχέση τους δεν είναι απλώς φιλική. Πάντως, το Page Six μετέδωσε πως οι δυο τους είναι απλώς φίλοι και άλλωστε η Κόλινς είναι μία από τους περίπου 50 καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων του πρώην αστέρα του μπέιζμπολ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ