Άλεξ Ροντρίγκεζ: Σοκαρισμένος από την επανασύνδεση Λόπεζ-Άφλεκ

Ρομαντικό ταξίδι σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα απόλαυσαν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ όπως αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το DailyMail.com. Ωστόσο, κάποιος που δεν χάρηκε καθόλου από αυτήν την επανασύνδεση έπειτα από 17 χρόνια, είναι ο τέως αρραβωνιαστικός της Λατίνας σουπερστάρ, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Πηγή προσκείμενη στον Ροντρίγκεζ είπε στο E!News: “Ο A-Rod έχει σοκαριστεί που η JLo προχώρησε. Πίστευε πραγματικά ότι μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν. Προσπαθεί να την προσεγγίσει και εκείνη τον έκοβε” τόνισε η πηγή που πρόσθεσε ότι ο Ροντρίγκεζ “έχει στεναχωρηθεί από την επανασύνδεση της Λόπεζ και μάλιστα επικοινώνησε μαζί της για να της δείξει πόσο αναστατωμένος είναι. Εκείνη δεν ενδιαφέρεται να αναθερμάνει οτιδήποτε με τον A-Rod, της έχει τελειώσει”.

Η Λόπεζ με τον Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα έπειτα από εβδομάδες που διέψευδαν τις φήμες προσπαθώντας να σώσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2017 προτού ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Μάρτιο του 2019.

Πάντως, Άφλεκ και Λόπεζ που παλιό είχαν το παρατσούκλι “Μπένιφερ” απόλαυσαν τη ρομαντική τους απόδραση στο πολυτελές θέρετρο για σκι στη Μοντάνα, όπου ο Άφλεκ διαθέτει ένα σαλέ και συνήθιζε να πηγαίνει με την πρώην σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Στις φωτογραφίες του DailyMail.com, ο Μπεν και η Τζένιφερ αποβιβάστηκαν από το ιδιωτικό τζετ και έμοιαζαν χαλαροί και ήρεμοι ενώ μετά οι παπαράτσι τους κατέγραψαν μέσα στο αυτοκίνητο στους δρόμους του Λος Άντζελες, με τον Άφλεκ πίσω από το τιμόνι.

Πηγές είπαν ότι το ζευγάρι έμεινε μια εβδομάδα στο ιδιωτικό θέρετρο του “Yellowstone Club” και προτίμησε να μείνει μόνο του κατά τη διαμονή του.

Είναι η δεύτερη φορά που εντοπίστηκαν μαζί μέσα σε μία εβδομάδα. Πρόσφατα, πηγές ανέφεραν ότι οι δύο σταρ είναι μόνο φίλοι αν και είναι ολοφάνερο ότι έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες.

σχολίασε κι εσύ