Ποιος βουλευτής έγινε πεθερός της εκρηκτικής dj “Efi Back”

Μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες dj που μάλιστα σαρώνει το TikTok παντρεύτηκε ο γιος του βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης έγινε πεθερός της εκρηκτικής Θεσσαλονικιάς dj Έφης Μπακογλίδου, καθώς ο γιος του Χάρης ντύθηκε γαμπρός την περασμένη Κυριακή.

Η 31χρονη Έφη τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκεται πίσω από τα decks σε διάσημα κλαμπ όχι μόνο της χώρας μας αλλά και του Ντουμπάι.

“Η Έφη είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είναι δύο χρόνια μαζί με τον γιο μου. Μένουν στη Θεσσαλονίκη γιατί ο Χάρης είναι αξιωματικός του Στρατού. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί στο Κόσοβο, όμως επαναπατρίζεται τέλος Ιουλίου” λέει με καμάρι για τη νύφη και τον γιο του ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Η Έφη Μπακογλίδου, το διάστημα της πανδημίας που τα κλαμπ ήταν κλειστά, σάρωσε με τις μουσικές της το TikTok και το Instagram, κάνοντας live μέσα από τα social media. Γνωστή στον χώρο της μουσικής ως “Efi Back” κάνει πάταγο και δεν προλαβαίνει να κλείνει guests.

Ο γάμος της Έφης και του Χάρη είχε αναβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, όμως το ζευγάρι που γνωρίζεται πέντε χρόνια αποφάσισε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παντρευτούν χωρίς άλλη αναβολή.

Η χαρά του Αντώνη Μυλωνάκη ήταν τέτοια που μετά το μυστήριο έγραψε δημόσιο μήνυμα στο προφίλ του. “Χαρούλη μου, εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι. Περιμένω τα εγγονάκια μου, μην το ξεχνάτε” ήταν τα λόγια του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ