Γάμος στην Κεφαλονιά για την Αμαλία Αρσένη – Τι λέει για τον άντρα της ζωής της

Της Πολυξένης Καραμίχα

Η Αμαλία Αρσένη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μοιράζεται με τη Realife την ευτυχία της, λίγο πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της, Σπύρο Κοκκώση. «Είναι μια χαρμόσυνη εξέλιξη ο γάμος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη! Αισθάνομαι υπέροχα!», λέει με ενθουσιασμό.

Η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που επέλεξε τον δικό του δρόμο με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια. Γνώρισε τον αγαπημένο της στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και έκτοτε είναι αχώριστοι. Είναι και οι δύο Κεφαλονίτες, γι’ αυτό και επέλεξαν ο γάμος τους να γίνει στην Κεφαλονιά, συγκεκριμένα στη Λακήθρα, στον Ι.Ν. Αγίας Αννης. Το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου. Ο Σπύρος Κοκκώσης, ο οποίος ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις, είναι ο άνδρας που τη στηρίζει και έχει φέρει την ισορροπία στη ζωή της Αμαλίας. «Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο!», εξομολογείται η ίδια συγκινημένη. Έχουν κυριολεκτικά μεγαλώσει μαζί, λατρεύουν να περνούν χρόνο με τους φίλους τους, απολαμβάνουν εξόδους για φαγητό και χαίρονται τις ομορφιές του νησιού τους. Ο γάμος τους έρχεται ως φυσική εξέλιξη μιας υπέροχης και απόλυτα αρμονικής σχέσης.

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ πρόταση γάμου και δεν ακολουθήθηκε κανενός είδους γαμήλιο πρωτόκολλο… Η απόφαση να παντρευτούν ήταν αποτέλεσμα της κοινής ανάγκης τους να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Σε κλειστό κύκλο Η Αμαλία Αρσένη κρατά τις λεπτομέρειες για το μυστήριο ως επτασφράγιστο μυστικό. Επιθυμία της είναι να χαρεί αυτή τη σημαντική ημέρα όσο πιο ιδιωτικά γίνεται. Πάντα ονειρευόταν τον γάμο της με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς. Τώρα, λόγω της ειδικής υγειονομικής συνθήκης, θεωρεί χρέος της να είναι πολύ προσεκτική, γι’ αυτό και ο γάμος σχεδιάζεται να γίνει σε κλειστό κύκλο. Η ηθοποιός βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά, αφού στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου θα ανέβει η παράσταση «Κεφαλονίτικες ιστορίες», στην οποία πρωταγωνιστεί. Αυτό το έργο την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί έχει άμεση σχέση με το νησί της. Η Αμαλία Αρσένη έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο (Royal Academy of Dramatic Art) και, αν και βρίσκεται στον χώρο μόλις λίγα χρόνια, έχει αποδείξει την αξία της. «Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς το μικρόβιο της υποκριτικής… Όσο με θυμάμαι, το είχα σαν σαράκι. Είναι σαν να σκέφτομαι τον εαυτό μου δίχως κάποια αίσθηση», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ