Ποια τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι ερωτευμένη με τον… εαυτό της

Γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στον MEGA για το νέο της τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και τις αμοιβές για τις εμπορικές συνεργασίες που πραγματοποιούνται στα social media.

Ο λόγος για τη Ζόζεφιν, το νέο τραγούδι της οποίας φέρει τον τίτλο «Τα Καλυτέρα Παιδιά» και όπως είπε η ίδια, της αρέσουν εξίσου τα “καλύτερα παιδιά και τα παλιόπαιδα”, αρκεί να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

“Το θέμα είναι να έχει καλή πρόθεση και να μην με κοροϊδεύει”, ανέφερε με χιούμορ η τραγουδίστρια. “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, γιατί καταρχάς έχουν έρθει πάρα πολλοί άνδρες εδώ και κάνουν το βιντεοκλίπ”, είπε. Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της.

Ζόζεφιν

Τι είπε η Ζόζεφιν για τους συνεργάτες της

Η Ζόζεφιν μίλησε και για τις συνεργασίες της, λέγοντας: “Δεν μπορείς πάντα να διαλέγεις τους συνεργάτες σου. Μπορεί να δουλεύεις κάπου που να μην σου συμπεριφέρονται πολύ ωραία. Έχω τον τρόπο μου και τα ξεπερνάω όλα. Πλέον επιλέγω πάρα πολύ συγκεκριμένα με ποιον θα συνεργαστώ.”

Η ίδια ανέφερε ότι η έντονη και ξαφνική δημοσιότητα της έχει δημιουργήσει κατά καιρούς πρόβλημα στην προσωπική της ζωή: “Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μου, ο καθένας όμως επιλέγει με ποιον θέλει να είναι».

Για το ύψος των αμοιβών στο Instagram, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι “όλα έχουν μια αμοιβή”, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει “το τι παίρνει ο καθένας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ