Stalker έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για την Βάνα Μπάρμπα – Η ανατριχιαστική καταγγελία

Μία ανατριχιαστική καταγγελία έκανε η Βάνα Μπάρμπα μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ηθοποιός, μία γυναίκα έχει κάνει τη ζωή της δύσκολη τα τρία τελευταία χρόνια καθώς την παρακολουθεί, την παίρνει συνεχώς τηλέφωνα και της στέλνει μηνύματα, χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της ενώ κατά καιρούς της στέλνει και λουλούδια.

“Υπάρχει μία γυναίκα που είναι stalker, η οποία έρχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια εδώ και τρία χρόνια” αποκάλυψε η ηθοποιός υποστηρίζοντας ότι έχει βρει το όνομά της και της έχει κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα.

“Έφτασε στο σημείο χθες, να λείπω εγώ, να χτυπάει το κουδούνι και να είναι το παιδί στο σπίτι, να μου στέλνει μήνυμα το οποίο λέει: Δεν με ενδιαφέρει αν πας πάλι στην αστυνομία, εγώ θα έρθω και θα μείνω δίπλα σου. Να ξέρεις ότι θα ξαναχτυπήσω το κουδούνι και όλοι εσείς και οι δικοί σου που με κράζετε στα media, να ξέρεις ότι εγώ δεν μασάω” ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

“Χτυπάει το κουδούνι να της ανοίξω την πόρτα, μου στέλνει λουλούδια. Έχει εμμονή. Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν ξαναέρθει κάτω από το σπίτι μου” σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα λέγοντας πως μία φορά είχε πάει κάτω από το σπίτι της με ένα μπουκάλι και έπινε ενώ δέχεται χιλιάδες τηλέφωνα από την ίδια η οποία αλλάζει συνεχώς αριθμούς.

“Έρχεται από τον Πειραιά με ένα παπάκι τη νύχτα. Είναι γύρω στα 40” είπε η ηθοποιός σημειώνοντας ότι μπορεί να έχει και 130 κλήσεις μέσα σε μία ημέρα. “Βιάζει την καθημερινότητά μου” υποστήριξε η Βάνα Μπάρμπα δηλώνοντας απελπισμένη.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ