Πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι πήγε στραβά με το πρόσωπο του Zac Efron

Οι θαυμαστές του Zac Efron εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη νέα του εμφάνιση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εξωφύλλου του Entertainment Weekly για το « The Iron Claw», τη νέα του ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός προσώπου  Dr. Sam Rizk  πιστεύει ότι ο Efron – ο οποίος έχει πει ότι η αλλοιωμένη εμφάνισή του οφείλεται στο ότι έσπασε την γνάθο του το 2013- μπορεί να έχει κάνει επιπλέον επεμβάσεις.

«Πιθανότατα άδραξε την ευκαιρία, εκτός από τη διόρθωση, να κάνει και κάτι καλύτερο», είπε.

efron

«Μπορεί να είχε προεξοχές στο σαγόνι όπου τραβούσαν το πηγούνι λίγο πιο μπροστά επειδή το πηγούνι του φαίνεται λίγο πιο εμφανές. Ή ένα εμφύτευμα πηγουνιού ή εμφυτεύματα γωνίας κάτω γνάθου [στην κάτω γνάθο] ή όλα τα παραπάνω» περιέγραψε ο πλαστικός χειρουργός. Επεσήμανε επίσης μια διαφορά στα φρύδια του Efron.

«Είχε πάντα ίσια φρύδια και τώρα έχουν περισσότερο τόξο. Το φρύδι του είναι λίγο ψηλότερα, πράγμα που δείχνει ότι έκανε κάποιο είδος ανύψωσης φρυδιών ή ότι έκανε μπότοξ» υπογράμμισε.

Αυτή η αλλαγή, σημείωσε, του δίνει μια πιο θηλυκή εμφάνιση.

efron

«Αποδίδουμε ένα τόξο σε ένα θηλυκό φρύδι. Γενικά μιλώντας, το αρσενικό βλέφαρο δεν έχει γωνία στο τόξο του».

Ο Rizk παρατήρησε επίσης τα «γεμάτα» μάγουλα του σταρ του Χόλιγουντ.

«Τα μάγουλα δεν γεμίζουν όσο μεγαλώνεις», εξήγησε. «Χάνετε όγκο στα μάγουλα όταν γερνάτε. Όταν ήταν νεότερος είχε πιο επίπεδο μάγουλο».

Αν και δεν πιστεύει ότι ο Efron έκανε εμφύτευμα στο μάγουλο, πιστεύει ότι «πιθανότατα» έκανε ένεση με υλικό. Αφού ο EW δημοσίευσε το βίντεο από τη συνέντευξη  με τον 36χρονο καρδιοκατακτητή στο Instagram, οι άνθρωποι σχολίασαν αμέσως την δραματικά αλλαγμένη εμφάνισή του.

“Ξεπεσμένος. Τα Fillers και το Botox τον κάνουν να μοιάζει με 59χρονο. . . Ήταν τόσο όμορφος», σχολιάζει ο @curtisjunk.

«Ο πλαστικός χειρουργός που του το έκανε αυτό πρέπει να είναι [στη φυλακή]», πρόσθεσε ο @memememe_andme.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ