Pitt: Κανείς δεν θα μου στερήσει την οικογένειά μου

Pitt: Κανείς δεν θα μου στερήσει την οικογένειά μου

Μετά την επιστολή της Angelina Jolie στους “New York Times” και την αποκάλυψη της διπλής μαστεκτομής, ο Brad Pitt εμφανίστηκε στην εκπομπή “USA Today” και μίλησε γι΄ αυτό που αντιμετώπισαν.

Είπε: “Θα μπορούσε να είχε μείνει κρυφό, αλλά νομίζω ότι όλοι έγιναν πιο σοφοί μαθαίνοντας τι έκανε. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη ( Angelina) να το μοιραστεί αλλά και για τους υπόλοιπους, ώστε να καταλάβουν ότι δεν είναι τόσο τρομακτικό. Στην πραγματικότητα είναι δύναμη. Είναι αυτό που σε κάνει πιο δυνατό, που μας κάνει πιο δυνατούς”.

Στη συνέντευξη ο Brad Pitt, αποκάλυψε ότι η Jolie υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή και ύστερα από λίγες εβδομάδες, πήγε στο Κονγκό, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Περιγράφει και τις ημέρες που ακολούθησαν μετά την επέμβαση: “Στήσαμε τη δική μας μονάδα ( ώστε να αναρρώσει η Jolie) και ήταν διασκεδαστικό. Ήταν σαν περιπέτεια. Είναι θαυμάσιο το να ανακουφίζεσα��, όταν όλα τελειώνουν και δεν έχεις εκείνο το φάντασμα πάνω από το κεφάλι σου, δηλαδή το να γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να σε επηρεάσει ποτέ”.

Η συνέντευξη του διάσημου ηθοποιού και αρραβωνιαστικού της Jolie καταλήγει: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την οικογένειά μας και αυτό δεν πρόκειται να μας το στερήσει κανένας”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ