Πιτ: Νιώθω σπίτι μου την Γαλλία

Πιτ: Νιώθω σπίτι μου την Γαλλία

 

Το ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, θα περνά περισσότερο χρόνο στη βίλα του στη γαλλική Ριβιέρα, καθώς νιώθει «μεγαλύτερη αίσθηση της ομαλότητας» από τους παπαράτσι, σύμφωνα με δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού.

Σε συνέντευξη για το τηλεοπτικό πρόγραμμα Good Morning America του ABC, ο Μπραντ Πιτ σημείωσε ότι το ζευγάρι με τα έξι παιδιά, σχεδιάζει να μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα στα σπίτια που διαθέτει στη Νέα Ορλεάνη, στο Λος Άντζελες και στο Μιραβάλ της νότιας Γαλλίας.

«Αισθανόμαστε περισσότερο την αίσθηση της ομαλότητας. Δεν νιώθουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εκεί» είπε ο Πιτ συμπληρώνοντας ότι, «στη Γαλλία υπάρχουν κανόνες σχετικά με την φωτογράφηση των παιδιών. Και νομίζω ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι και αποτελεσματικοί μετά την τραγωδία με την Νταϊάνα», όπως είπε επίσης ο διάσημος ηθοποιός.

Κατά τον Μπραντ Πιτ στη Γαλλία «νιώθει ότι είναι τόσο άνετος όσο σε κανένα άλλο τόπο».

Το ζευγάρι που χαϊδευτικά στον διεθνή τύπο αποκαλείται “Brangelina” θεωρείται ως ένα από τα πλέον δημοφιλή στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος, με τις φωτογραφικές μηχανές και τις τηλεοπτικές κάμερες, να είναι μονίμως στραμμένες επάνω τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ