Πηνελόπη Πιτσούλη για Χρυσούλα Διαβάτη: «Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της, επειδή δεν την εμπιστεύομαι»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για την Χρυσούλα Διαβάτη και εξήγησε τι είχε συμβεί ανάμεσά τους.

«Όταν δουλεύαμε μαζί στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» με έφερνε πολλές φορές με το αυτοκίνητο και μου έλεγε διάφορα και εγώ άκουγα. Δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα», εξήγησε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε».

«Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, επειδή δεν την εμπιστεύομαι. Αλλά και την θαυμάζω σαν ηθοποιό, γιατί είναι σπουδαία ηθοποιός και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ βαθύτατα. Δεν έχω με την Χρυσούλα κάτι να χωρίσω», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ