Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την πορεία της υγείας της με απόσπασμα της δήλωσης της να προβάλλεται στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN.

Η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ένα πρόβλημα με την ακοή της, όπως έχει εξομολογηθεί με ανάρτησή της στο Instagram.

Η ίδια έχει εξηγήσει στους ακόλουθούς της στα social media ότι το πρόβλημα υγείας προέκυψε από δική της απροσεξία, καθώς ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το πρόβλημα και δήλωσε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα: “Το παλεύω με την υγεία μου. Είμαι καλύτερα, επειδή αποφάσισα να το δω διαφορετικά και να το αντιμετωπίσω χωρίς να με πάρει από κάτω, γιατί είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις με κάτι που σε βαραίνει, αλλά όλα καλά”.

“Όταν συμβαίνει κάτι που έχει να κάνει με την ισορροπία σου, γιατί το αυτί έχει αυτή την… ιδιότητα, είναι λίγο βίαιο, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω όλα”, πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην επαγγελματική σχέση της με την τηλεόραση αυτή την περίοδο, η ηθοποιός είπε: “Δεν ξέρω, μην ρωτήστε εμένα, τα κανάλια να ρωτήσετε… Φυσικά και θέλω (να κάνω τηλεόραση), αλλά με την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό είμαστε κάπως τσακωμένοι, κάτι περίεργο συμβαίνει”.

Για την παρουσία της στην τηλεόραση στο μέλλον τόνισε: “Αυτό δεν εξαρτάται από μένα, εξαρτάται από την τηλεόραση”.

Δείτε τι είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ