ΦΩΤΟ-Παρουσιάστρια εγκαταλείπει την Αθήνα

ΦΩΤΟ-Παρουσιάστρια εγκαταλείπει την Αθήνα

«Ένα απόγευμα μου πρότεινε ο άντρας μου να μην γυρίσουμε στην Αθήνα και απλά δέχτηκα», λέει η Ελληνίδα παρουσιάστρια για την απόφασή της να εγκαταλείψει οικογενειακώς την Αθήνα!

 

 

Η Γιολάντα Διαμαντή εδώ και μερικούς μήνες έχει αποφασίσει να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Λευκάδα, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Καββαδά και τα τρία τους παιδιά. Την Τζωρτζίνα που πηγαίνει στην Τρίτη Δημοτικού, την Σήλεια που πηγαίνει Δευτέρα και την Αλεξάνδρα που είναι στα προνήπια.

«Είμαι πλέον στην Λευκάδα! Ζω σε ένα υπέροχο σπίτι με κήπο, έχω τα σκυλιά μου, ζω στη φύση κι έχει αλλάξει η ζωή μου αλλά και των παιδιών μου. Έχουν ανθίσει εδώ! Δεν ήταν μια απόφαση που σκεφτήκαμε πολύ με τον άντρα μου για να την πάρουμε. Ήρθαμε στη Λευκάδα τον περασμένο Ιούνιο για διακοπές όπως κάθε καλοκαίρι και δεν φύγαμε ποτέ. Ένα απόγευμα καθόμουν με τον άντρα μου στον κήπο, μου πρότεινε να μην γυρίσουμε στην Αθήνα και απλά δέχτηκα», λέει η Γιολάντα Διαμαντή για την απόφασή της να εγκαταλείψει οικογενειακώς την Αθήνα.

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ