ΦΩΤΟ- Οι διάσημοι στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ- Οι διάσημοι στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

 

Η Φαίη Σκορδά, μαζί με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τη Ντορέτα Παπαδημητρίου, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Χρήστο Νέζο τρέχουν στον 8ο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

 

 

Ο 8ος διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» είναι σε εξέλιξη από τις 08.00 το πρωί, με σημείο εκκίνησης των δρομέων την κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλας και σημείο τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Η Φαίη με τα “Κορίτσια για Σπίτι”

 

 

 

Παράλληλα, με την κλασική διαδρομή των 42.195 μ. διεξάγονται οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και οι αγώνες δρόμου 1.000 μ. κοινωνικής προσφοράς και 1.000 μ. μαθητών δημοτικών σχολείων.

Πάνω από 12.500 δρομείς, περισσότερες από 100 ομάδες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, μαθητές και απλοί πολίτες συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα, σύμφωνα με του διοργανωτές του μαραθωνίου.

Οι δρομείς τρέχουν με τη σκέψη τους στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι φορούν μαύρα βραχιολάκια με το σύνθημα «Thessaloniki to Boston» αλλά και αυτοκόλλητα που αναγράφουν τη λέξη «γιατί;» («Why?»).

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ