ΦΩΤΟ-O Tom Ford παντρεύτηκε τον σύντροφό του

ΦΩΤΟ-O Tom Ford παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Τον γάμο του με τον επί 27 χρόνια σύντροφό του Richard Buckley, δημοσιογράφο μόδας στο επάγγελμα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Τom Ford.

Συνομιλώντας με την δημοσιογράφο μόδας και πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue Hommes International ο Tom Ford της είπε ότι η βέρα που φοράει στο χέρι είναι από το γάμο του με το σύντροφο του: «Με τον Richard είμαστε μαζί 27 χρόνια. Κι εγώ κι αυτός έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα πια είμαστε παντρεμένοι και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε ο διάσημος σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Ο γάμος μόλις νομιμοποιήθηκε στη Βρετανία, αλλά εμείς παντρευτήκαμε στην Αμερική».

 

 

Η γνωριμία τους έγινε το 1986 όταν ο Tom Ford ήταν 25 ετών κι έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του. «Ημουν σε μια επίδειξη μόδας και είδα αυτόν τον άντρα με τα ασημένια μαλλιά να με καρφώνει με τα διαπεραστικά μπλε μάτια του. Φοβήθηκα γιατί μόλις τον αντίκρισα ήταν σαν να είδα αμέσως το μέλλον μου μαζί του», έχει πει ο σχεδιαστής σε συνέντευξή του αναφερόμενος στον κεραυνοβόλο έρωτά του με τον σύντροφό του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο τον ενός έτους, σήμερα, Alexander τον οποίο μεγαλώνουν μαζί.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ