ΦΩΤΟ-Η απόλυτη χλιδή στον Σκορπιό

ΦΩΤΟ-Η απόλυτη χλιδή στον Σκορπιό

Στιγμές χλιδής και δόξας έζησε χθες το βράδυ και πάλι το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς το πάρτι που έδωσε για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ήταν αυτοκρατορικό!

Οι φίλοι της οικογένειας απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό σόου, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η συναυλία της χρονιάς.

Ο Σκορπιός φωτίστηκε απ΄ άκρη σ΄ άκρη, ενώ τα φωτορυθμικά και τα ειδικά λέιζερ που είχαν στηθεί στη μεγάλη πίστα στο λιμάνι δημιούργησαν ένα μαγευτικό σκηνικό. Γνωστοί dj από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο ανέβηκαν στα decks και έβαλαν φωτιά με τις μουσικές επιλογές τους.

Εκλεκτοί καλεσμένοι

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι (ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με τον οποίο ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι πολύ καλός φίλος, η Σαρλότ Κασιράγκι, με την οποία η Κάτια είναι φίλη αλλά και συναθλήτρια στην ιππασία, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικανοί επιχειρηματίες, μοντέλα, η Miss Ρωσία 2009, αλλά και συμφοιτητές και συνάδελφοί της), αφού απόλαυσαν γκουρμέ ελληνικές αλλά και διεθνείς γεύσεις κυρίως με αστακούς και γαρίδες κι ήπιαν άφθονη σαμπάνια αλλά και ούζο, λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Εκατερίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς επιφύλασσε στους προσκεκλημένους της διάφορες εκπλήξεις. Οπως τα ξεχωριστά πάρτι που έδωσε σε δύο ακόμα σημεία του νησιού, όπου είχαν στηθεί μικρότερες πίστες με ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας.

Χθες ο καιρός φαίνεται πως έκανε το χατίρι στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και έτσι οι εκλεκτοί καλεσμένοι της είχαν την ευκαιρία να μπουν στο mood της βραδιάς από νωρίς το πρωί. Να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία όπου κάποτε χαιρόταν το μπάνιο της η Χριστίνα Ωνάση και η Τζάκι Κένεντι. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ προσωπικό και καλεσμένοι πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο από τους άνδρες ασφαλείας του Σκορπιού!

Οσοι βρίσκονταν στην παραλία παρακολούθησαν με ενθουσιασμό ένα μοναδικό show με τζετ σκι και άλλα extreme θαλάσσια σπορ, όπως flyboard (θαλάσσιο ιπτάμενο jet).

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, για το οποίο επιστρατεύτηκε ακόμη και πειρατικό καράβι! Οι καλεσμένοι, αφού έβαλαν τις πειρατικές στολές τους και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, ξεκίνησαν σε στεριά και θάλασσα το κυνήγι του θησαυρού.

Ωστόσο από το πάρτι της χλιδής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με λίγη ώρα καθυστέρηση, καθώς λίγο προτού ανάψουν οι προβολείς μια γυναίκα του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας τραυματίστηκε και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε από τον Σκορπιό στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χτυπήσει το πόδι της και οι γιατροί τής τοποθέτησαν νάρθηκα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ