ΦΩΤΟ-Από το κρεοπωλείο στην πασαρέλα του Μιλάνου

ΦΩΤΟ-Από το κρεοπωλείο στην πασαρέλα του Μιλάνου

“Αν έχεις τύχη διάβαινε” λέει μια ελληνική παροιμία. Και αν δεν ισχύει για όλους, φαίνεται ότι ίσχυσε στην περίπτωση του 18χρονου Αχιλλέα Βένου από την Ηγουμενίτσα.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περίπτωση του Αχιλλέα, δεν είναι ότι περπάτησε σε πασαρέλα μεγάλου οίκου μόδας, αλλά το γεγονός ότι τα κατάφερε μέσα σε τρεις μόνο μήνες.

Ο ίδιος παραχωρώντας συνέντευξη, περιέγραψε την ιστορία του κάπως έτσι:

“Ο πατέρας μου έχει κρεοπωλείο και εκτρέφει ζώα. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο, πήγα για τέσσερις μήνες στη θεσσαλονίκη, προκειμένου να σπουδάσω σε μια σχολή. Επιστρέφοντας στην Ηγουμενίτσα, μια θεία μου, μου είπε ότι πρέπει να γίνω μοντέλο. Αν και μου άρεσε πάντα αυτός ο χώρος, δεν το είχα δει ποτέ ως κάτι εφικτό. Παρόλα αυτά, η θεία μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες μου σε ένα πρακτορείο στην Αθήνα και λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκα μαζί με την μητέρα μου  και την ίδια να συζητάω με το πρακτορείο για το τι πρέπει να κάνω”.

Από εκεί και πέρα, χρειάστηκε λίγος χρόνος και μια βοήθεια για να περπατήσει στην πασαρέλα μεγάλου οίκου μόδας.

Και αν το όνειρό του σταματήσει κάπου εδώ, δεν φαίνεται να τον ενοχλεί ιδιαίτερα:

“Δεν με ενοχλεί καθόλου η απόρριψη. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους τους πελάτες. Ο γονείς μου χαίρονται για μένα, αλλά μου λένε να προσέχω κυρίως τον εαυτό μου. Ξέρω ότι πίσω μου έχω το κρεοπωλείο του πατέρα μου και τα ζώα που εκτρέφει. Οπότε και τίποτα να μην γίνει, έχω να ασχοληθώ με μια δουλειά, που είναι έτοιμη και στημένη. Γι΄αυτό το λόγο το καλοκαίρι θα πάω γαι λίγο διάστημα  στην Ηγουμενίτσα για να βοηθήσω τον πατέρα μου και από τον Σεπτέμβριο θα ξαναφύγω πάλι στο εξωτερικό”.

Πηγή: EΓΩ!weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ