Πέτρος Ιακωβίδης: Κάθε άνδρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, δηλαδή θέλει να τον ηρεμεί

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για τους γονείς του και εξήγησε το τι εννοούσε όταν είχε πει, σε παλαιότερη δήλωσή του, πως κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του.

«Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου! Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό.

Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές… Ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα, και όταν τελειώνω έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του», ανέφερε ο τραγουδιστής, μιλώντας για τους γονείς του.

Επίσης, είπε ότι: «Για να ξεκαθαρίσω τη δήλωση που είχα κάνει ότι κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, εννοώ ότι η γυναίκα που μέχρι να φύγεις από το σπίτι σε ηρεμεί, είναι η μητέρα.

Οπότε, εννοώ ότι όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, του να γυρνάς στο σπίτι και με το που τη βλέπεις να ξεχνάς όσα προβλήματα έχεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα το αν την έχω βρει αυτή τη γυναίκα, δεν μπορώ να σου πω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ