Περικλής Λιανός: Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια

Στο περιοδικό “Λοιπόν” έδωσε συνέντευξη ο Περικλής Λιανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές απολαβές που είχε από την συμμετοχή του σε παλαιότερα σίριαλ, καθώς και για τα χρήματα που παίρνει από τις επαναλήψεις.

«Με “Χάρι Ροκ”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, “Love Sorry”. Με έξι επεισόδια από τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια» δήλωσε αρχικά ο αγαπητός ηθοποιός, μιλώντας για τα χρήματα τα οποία έπαιρνε τις καλές εποχές της μυθοπλασίας.

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έχει ακούσει, ότι υπήρχαν πρωταγωνιστές που αγόρασαν σπίτι από πληρωμές για τρία επεισόδια, ο Περικλής Λιανός απάντησε ότι: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το “Καφέ της Χαράς” πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».

Μιλώντας για τις οικονομικές απολαβές από τις επαναλήψεις των σίριαλ και το κατά πόσον είναι ικανοποιητικό το ποσό, δήλωσε πως: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».

Τέλος ερωτηθείς για τα σίριαλ στα οποία συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε ότι: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ