People: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2021

Το περιοδικό People απένειμε και πάλι φέτος τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή και αυτός πήγε στον γνωστό ηθοποιό Πολ Ραντ, ο οποίος δεν μπόρεσε παρά να εκφράσει την έκπληξή του για τη συγκεκριμένη τιμή.

Ο 52χρονος ηθοποιός τα έχει ακούσει όλα: ότι είναι ευγενικός, εργατικός, του αρέσει να αυτοσαρκάζεται, καταδεκτικός. Αλλά το σέξι είναι κάπως μακριά από την προσωπικότητά του.

Μιλώντας στο People, το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί ως ο πιο σέξι άνδρας του 2021, σημείωσε: «Έχω όντως μια επίγνωση, αρκετή για να ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι άκουγαν ότι θα με επέλεγαν γι’ αυτό, θα έλεγαν “Τι;”. Αυτό δεν είναι ψεύτικη ταπεινοφροσύνη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα έπρεπε να πάρουν αυτόν τον τίτλο πριν από εμένα”.

People Πολ Ραντ

Παρά το γεγονός ότι είναι πασίγνωστος και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου, ο ίδιος επιμένει ότι είναι πιο ευτυχισμένος στο σπίτι με την επί 18 χρόνια σύζυγό του Τζούλι και τα παιδιά τους, τον 17χρονο Τζακ και τη 12χρονη Ντάρμπι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Για την αντίδραση της συζύγου του όταν έγινε γνωστό ότι αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή το 2021, ο Πολ Ραντ είπε: “Μπερδεύτηκε. Αλλά ξέρετε ότι ήταν πολύ γλυκιά. Μετά τα γέλια και το σοκ, είπε “α, το έπιασαν”. Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Μάλλον δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι θα πει;” αστειεύτηκε.

People Πολ Ραντ

Τις προηγούμενες χρονιές τον τίτλο αυτόν έχουν κερδίσει οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζον Λέτζεντ, Μπλέικ Σέλτον, Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Χέμσγουορθ, Ίντρις Έλμπα, Τζάνιντ Τέιτουμ, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

“Υποθέτω ότι θα δέχομαι περισσότερες προσκλήσεις για πάρτι σε γιοτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επεκτείνω τη ζωή μου σε γιοτ. Και πιθανόν θα προσπαθήσω να φαίνομαι καλύτερος στο απαλό φως. Μ’ αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω αυτό θα με βοηθήσει να φαίνομαι πιο εσωστρεφής και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ” υπογράμμισε ο Πολ Ραντ αυτοσαρκαζόμενος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ