Σοκ από την αυτοκτονία 19χρονου ηθοποιού – Έδωσε τέλος στη ζωή του με ουσία που αγόρασε στο Διαδίκτυο

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία ηθοποιού στις ΗΠΑ. Ο Μάθιου Μίντλερ, έβαλε τέλος στη ζωή του με ουσία που αγόρασε έναντι 15 δολαρίων στην Amazon.

Ο ηθοποιός, που ήταν 19 ετών, είχε αναζητήσει στο Διαδίκτυο πώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει το νιτρικό νάτριο για αυτοκτονία προτού την παραγγείλει από την Amazon, σύμφωνα με τους αξιωματούχους και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ιατροδικαστής της Κομητείας του Λάνκαστερ απέδωσε τον θάνατο του 19χρονου ηθοποιού, τον Αύγουστο, σε αυτοκτονία με νιτρικό νάτριο.

Μάθιου Μίντλερ

Η οξειδωτική ουσία συχνά χρησιμοποιείται για τη διατήρηση τροφίμων όπως κρέατος ενώ μπορεί να αποβεί μοιραία για τους ανθρώπους, καθώς προκαλεί χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζει τη ροή του οξυγόνου στο σώμα, όπως δημοσίευσε το ΤΜΖ.

Όμως, πέρα από το γραφείο του ιατροδικαστή, και η μητέρα του Μάθιου Μίντλερ επιβεβαίωσε στο ΤΜΖ ότι ο γιος της αγόρασε μία ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει, τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε μακριά από το σπίτι του, στο Πανεπιστήμιο Μίλερσβιλ της Πενσιλβάνια.

Η Μόνικα Μίντλερ, που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ο γιος της υπέφερε από “τρομερό άγχος”, είπε ότι ανακάλυψε έναν σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο Διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς μπορεί να προμηθευτεί νιτρικό νάτριο και πώς να το χρησιμοποιήσει για να δώσει ανώδυνο τέλος στη ζωή του, είπε η συντετριμμένη μητέρα που δεν είχε ιδέα ότι ο γιος της σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ

Ο 19χρονος παρήγγειλε την ουσία στην ιστοσελίδα της Amazon και πλήρωσε 15 δολάρια, ενώ η ποσότητα που πήρε ήταν αρκετή για να σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους.

Η Μόνικα Μίντλερ είπε πως μίλησε στο ΤΜΖ για την περίπτωση του γιου της, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να προειδοποιήσει άλλες οικογένειες που αγνοούν τους κινδύνους για τις φαινομενικά αθώες ουσίες.

Το 2011 είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τους Πολ Ραντ, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Ζόεϊ Ντεσανέλ, ενώ ο τελευταίος του ρόλος ήταν σε τηλεοπτική ταινία του 2016.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ