Πένυ Σκάρου: Το νέο μου τραγούδι είναι βιωματικό – Θέλησα να αποτυπώσω αυτό που έζησα με μια γυναίκα

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Πένυ Σκάρου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι, με τίτλο «Αλλού», στην προσωπική της ζωή, στο ατύχημα, ύστερα από το οποίο έχασε το το πόδι της, αλλά και στην στήριξη της οικογένειάς της.

Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι της η Πένυ Σκάρου απάντησε πως: «Τα τραγούδια που γράφω χρόνια τώρα, τα περισσότερα είναι βιωματικά και ήθελα να το αποτυπώσω αυτό που έζησα με μια γυναίκα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα για μια γυναίκα και αποφάσισα να το αποτυπώσω σε τραγούδι. Υπάρχουν πολλοί που οι γονείς τους, τούς καταπιέζουν και δεν αποδέχονται τις επιλογές των παιδιών τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι δίνω ένα μήνυμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από πολλές κοπέλες που μου λένε “μπράβο σου για αυτό που έκανες” και που έχουν περάσει δύσκολα από το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Σχετικά με την δική της οικογένεια και την αντίδραση που είχε, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Η οικογένειά μου και με το ατύχημά μου με αγκάλιασε, με στήριξε, είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Στις αδερφές μου “κλώτσησε” λίγο. Σίγουρα σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη το αποδέχονται όλοι. Πως όταν κυκλοφορούσα στον δρόμο και έβλεπαν το πόδι, ενώ τώρα δε με κοιτάνε. Όλα είναι στο μυαλό».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ