Πέγκυ Ζήνα: Η Eurovision, ο Ρακιντζής και το σχόλιο για το τραγούδι της Μοσχολιού

Η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε τη συμμετοχή της στη Eurovision και όσα ακολούθησαν.

“Δεν μετανιώνω για τη Eurovision γιατί ήταν το πρώτο μου χρυσό single, άρα με έκανε γνωστή στον κόσμο πάρα πολύ και δεύτερον γιατί έδειξε επιτέλους σε όλους ότι δεν είναι ο pop δρόμος αυτός που μου ταιριάζει και με άφησαν ήσυχη. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη Eurovision o δίσκος ο επόμενος ήταν του Γιώργου Μουκίδη το “Μαζί σου” οπότε εκεί ήταν που βρήκα τον χαρακτήρα μου. Με άφησαν ήσυχη” είπε χαρακτηριστικά.

“Για το XFACTOR, θα πω ότι δεν θα το ξαναέκανα ποτέ, δεν το μετανιώνω, αλλά αισθάνθηκα πολύ άσχημα ως κριτής. Τα παιδιά το παίρνουν πολύ βαριά. Όταν τελείωνε το κάθε ριάλιτι δεν συνέβαινε τίποτα για εκείνα. Να μην περιμένουν τίποτα, ας το δουν σαν μια προπόνηση” ανέφερε για την περίοδο που βρέθηκε στη θέση του κριτή.

Για τις κόντρες στον χώρο της μουσικής είπε ότι δεν είχε, όσο για τον Μιχάλη Ρακιντζή τόνισε: “Ευχήθηκα στον Μιχάλη Ρακιντζή να έρθει πρώτος, αφού μου πέρασαν τα νεύρα”.

Η πικρία της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι της Μοσχολιού

“Δεν ξέρω γιατί στεναχωρήθηκαν τα παιδιά της Μοσχολιού, εγώ στη θέση τους θα χαιρόμουν πάρα πολύ. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με έναν ράπερ. Ήταν τρία είδη σε ένα. Δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν και εγώ όταν λέω το “Άνθρωποι μονάχοι” στις ζωντανές μου εμφανίσεις το λέω όπως το έπαιζε ο Γιάννης Σπανός, που τον λάτρευα, σπουδαίος άνθρωπος” σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τότε.

” Τιμούσαν με τον τρόπο τους ένα τραγούδι του Γιάννη Σπανού να το ξανασυστήσουν στα σημερινά 16χρονα. Ήταν υποχρέωση μας να το κάνουμε και δεν το παίρνω πίσω. Ενώσαμε τρεις διαφορετικούς δρόμους, βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Το φέραμε το “Άνθρωποι Μονάχοι” στο τώρα και σε όσους ζουν σε παγκάκια. Δεν ήταν φτηνό. Και δεν έπρεπε να πειράξει κανέναν η αγάπη αυτή. Η Βίκυ Μοσχολιού είναι το πρότυπο μου. Ήμουν πέντε ετών και έκλαιγα με τις ερμηνείες της. Τον δρόμο της συνέχισε η Χαρούλα Αλεξίου” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ