Παύλος Χαϊκάλης για Νίκο Μουρατίδη: «Ό,τι λέει δεν ισχύει – Το θεωρώ απαράδεκτο»

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα έγραψε στο blog του ο Νίκος Μουρατίδης για την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της Μαρίσα. Σήμερα (10/1) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος είναι και κουμπάρος με την Χριστίνα Λαμπίρη και εξέφρασε την δυσανασχέτησή του με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός είπε: «Επειδή γνωρίζω την Χριστίνα και μιλάω λόγω του ότι έχουμε μία σχέση φιλίας, γνωριμίας, κουμπαριάς και τα λοιπά, κάτι χρόνια… Ό,τι λέει δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα η οποία στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και νομίζω ότι η Μαρίσα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενος, τι πληροφορία είχε ο κύριος Μουρατίδης…».

Επίσης ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο ατόπημα σε μία εποχή που τρώμε σάρκες και δεν καταλαβαίνω που θα οδηγήσει αυτό το πράγμα. Πραγματικά το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο σαν δήλωση ανθρώπου προς άνθρωπο».

«Μπορεί ο καθένας να έχει οτιδήποτε με κάποιον, όταν εμπλέκεται ένα παιδί στην μέση είναι πάρα πολύ άσχημο το να χτυπάς την μητέρα του, ούσα η ίδια μητέρα δύο παιδιών, μιλάμε για την Μαρίσα την κόρη της Χριστίνας», τόνισε.

«Εάν κάποιο παιδί, κάποια στιγμή πάρει κάποια κιλά στην ζωή του, είναι προβληματικό; Για να μην τρελαθούμε. Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν παχύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε; Το έχουμε καταλάβει ότι ξεφεύγουμε; Το έγραψε αυτό προφανώς για εντυπωσιασμό, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μουρατίδης χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι από την δήλωση που έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία απ’ αυτά, έγραψε για την παρουσιάστρια: «Χριστίνα Λαμπίρη: «Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία». Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Ολόκληρη η δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν η εξής: «Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα άνθρωπος, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν είχα δύο κολλητούς φίλους/δύο κολλητές φίλες που να μοιράζονται την ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, που να έκαναν την οικογένειά τους, που να έκαναν τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για εμένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ