Πάολα: Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα πήγαινα ποτέ στα βραβεία MAD

Με αφορμή την παρουσία στη ΔΕΘ, η Πάολα μίλησε στο μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio και στον Τάσο Ριζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή διαφόρων talent show καθώς και για τον λόγο που δεν πηγαίνει πια στα MAD VMA.

«Να μεγαλώσω ακόμη λίγο για να έχει κύρος ο λόγος μου σε μια κριτική επιτροπή! Στο βαθύ μέλλον, στο μακρύ μέλλον… Δεν μου αρέσει η τηλεόραση για αυτό και δεν μπορώ κιόλας να κρίνω τα παιδιά που έρχονται εκεί. Το έχουμε πει χίλιες φορές» δήλωσε η Πάολα.

Σχετικά με μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision, η Πάολα ήταν κατηγορηματική: «Όχι! Δεν μπορώ να κάνω όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες. Που τρέχουν παντού. Εγώ, άμα θέλεις, να πάω στην Eurovision αλλά να μου πεις ότι είναι μεθαύριο. Να πάω όπως είμαι εδώ, να ανέβω πάνω και τελειώσαμε».

Τέλος σχετικά με τα βραβεία MAD ανέφερε: «Από μέσα μου δεν πήγαινα ποτέ στα MAD VMA. Τι να πω τώρα… Μια βδομάδα πριν εμφανιστώ μάθαινα πως θα είμαι εκεί και για να μην κρεμάσω τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί εμφανιζόμουν. Από την καρδιά μου λοιπόν το έκανα για να μην κρεμάσω κανέναν. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα πήγαινα ποτέ χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Όσο για αυτό που έκαναν τα «παλικάρια» εκεί και μαλώσανε, εντάξει, κακά πράγματα πάμε παρακάτω» πρόσθεσε, ακόμα, η Πάολα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ