Φουλ ερωτευμένη η Πάολα – Βρήκε τον φύλακα άγγελό της

Μια τυχαία συνάντηση, ένας ξαφνικός έρωτας, μια σχέση που εξελίσσεται με τους καλύτερους οιωνούς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα, εδώ και περίπου έναν χρόνο, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Αυτός ο μοναδικός έρωτας έχει ανατρέψει τις ζωές και των δύο, ωστόσο έχουν αποφασίσει να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους σύμφωνα με την καρδιά τους. τους καλοκαιρινούς μήνες η Πάολα έχει αρκετές υποχρεώσεις, όμως, παράλληλα, ζει ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της. Κάνει αυτό που αγαπάει, δηλαδή τραγουδάει, ενώ έχει στο πλευρό της τον άνδρα που φώτισε τον κόσμο της. Ηδη, έχει ταξιδέψει σε αρκετές πόλεις για εμφανίσεις και ο αγαπημένος της είναι μαζί της στις περισσότερες από αυτές, παρακολουθώντας τις επιχειρήσεις του από απόσταση και έχοντας εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Από την πρώτη στιγμή, η έντονη χημεία που υπήρξε μεταξύ τους «μαρτυρούσε» την έκβαση αυτή της μοναδικής σχέσης. Φροντίζουν να εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή στην περιοδεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και γνωρίζουν μαζί τις ομορφιές της χώρας μας. Νόστιμα φαγητά, ρομαντικές βόλτες και κοινά σχέδια συνθέτουν τις ημέρες τους, ενώ, όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, επιστρέφουν στη βάση τους, στο Ρέθυμνο.

Το να βρίσκονται συνέχεια μαζί είναι αυτό που αποζητούν και οι δύο. Γι’ αυτό και η Πάολα, τον περασμένο χειμώνα, έγινε μόνιμη κάτοικος Κρήτης. Η χιλιομετρική απόσταση εκμηδενίστηκε και οι δυο τους είχαν όλο τον χρόνο να γνωριστούν καλύτερα και να συνειδητοποιήσουν πόσο ταιριάζουν. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, που είναι μαζί, μοιράζονται την καθημερινότητά τους και ζουν σαν οικογένεια. Εχουν αποφασίσει να βιώσουν αυτό που τους συμβαίνει στο έπακρο.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε μια προγραμματισμένη συναυλία της τραγουδίστριας. Από την πρώτη στιγμή η τραγουδίστρια κατάλαβε πως αυτός είναι ο άνδρας που θα την κάνει ευτυχισμένη. Δυναμικός και
αποφασιστικός, ο Λ. Βαφειάδης κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της, καθώς τη φροντίζει, την αγαπάει και την κάνει να αισθάνεται μοναδική ασφάλεια. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, με μεγάλη πορεία στην Αθήνα και στην Κρήτη στον χώρο της εστίασης, εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Μεγαλόνησο. Ζει μόνιμα στο Ρέθυμνο και διατηρεί ένα από τα γνωστότερα beach bars, καθώς και άλλους χώρους εστίασης.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.