Παντρεύτηκε σε μυστική τελετή η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ

Υπό άκρα μυστικότητα τελέστηκε ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκη με τον Ιταλό μεγιστάνα στα κτηματομεσιτικά Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι, στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς στις 29 Μαΐου αλλά η τελετή αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και δεν είχε δοθεί νέα ημερομηνία από το Παλάτι.

Ωστόσο, φέρεται πως σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων, στο σπίτι του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργιουσον, στο μεγάλο πάρκο του Ουίνδσορ. Οι παππούδες της πριγκίπισσας, η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος πρίγκιπας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος που ήταν στην απομόνωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, έδωσαν το “παρών” και μάλιστα φάνηκε ότι ήταν πολύ ευδιάθετοι καθώς έφευγαν από το μυστήριο. Πλέον η βασίλισσα έχει δει έξι από τα οκτώ εγγόνια της να παντρεύονται.

Επίσης, παρόντες φέρεται πως ήταν οι γονείς της νύφης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιουρκ καθώς το μυστήριο τελέστηκε κοντά στο σπίτι τους. Δεν έχει γίνει γνωστό αν παρευρέθησαν η αδερφή της νύφης πριγκίπισσα Ευγενία και ο γαμπρός της Τζακ Μπρούσμπανκ. Φέρεται παρόντες να ήταν μόλις 20 καλεσμένοι. Ο Εντοάρντο είναι γιος του παλιού Ολυμπιονίκη στο σκι και κόμη Αλεσάντρο Μαπέλι Μότσι κι έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση. Είναι χρόνια οικογενειακοί φίλοι αλλά άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και αρραβωνιάστηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Με αυτόν τον γάμο η Βεατρίκη γίνεται η πρώτη γαλαζοαίματη που γίνεται μητριά σε παιδί συζύγου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ