Παντρεύτηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός – ΦΩΤΟ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι η Άννα Πρέλεβιτς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικήτα Νομικό.

Έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του, ο Νικήτας Νομικός περίμενε υπομονετικά τη νύφη, η οποία έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, θρύλο του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Όταν έφτασε μπροστά στον γαμπρό και ο πατέρας της την παρέδωσε, η Άννα Πρέλεβιτς του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, με τη στιγμή να απαθανατίζεται από δεκάδες φωτογράφους.

Βέβαια, η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε φανερά συγκινημένη με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τα δάκρυά της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδερφό της ενώ εξαιρετική είναι και η σχέση που έχει με την Άννα Πρέλεβιτς, στις οποίας μάλιστα το bachelor party ήταν παρούσα.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στις αρχές Μαρτίου του 2021 με το ζευγάρι να περνά πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα της σχέσης του, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες που το ζευγάρι ήταν μαζί.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ο Νικήτας Νομικός κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία δέχτηκε με τεράστια χαρά και έτσι σήμερα, ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δυο τους αν και προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μακριά από τους δημοσιογράφους τελικά δεν τα κατάφεραν ωστόσο, η παρουσία τους στην εκκλησία δεν έδειξε να τους ενοχλεί ιδιαίτερα.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τόσο ο Νικήτας Νομικός όσο και η Άννα Πρέλεβιτς έλαμπαν από ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ