Πανταζής: Η μητριά μου ήταν δύο φορές μαμά μου – Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν ενός έτους

Για τις δυσκολίες στην παιδική του ηλικία μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στο “Ενώπιος Ενωπίω“.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ερωτηθείς για το αν οι γονείς του πρόλαβαν να τον δουν να πετυχαίνει, είπε: «Η μαμά που με γέννησε δεν την γνώρισα. Πέθανε όταν εγώ ήμουν ενός έτους. 33 χρόνων από καρκίνο. Ο μπαμπάς έφερε άλλη μαμά στο σπίτι. Ήμασταν εγώ και η αδελφή μου η Ισαβέλλα και έπρεπε να μας μεγαλώσει και έκανε άλλα δύο παιδιά».

Για το γεγονός ότι αποκαλεί «μαμά» την μητριά του, τόνισε: «Αυτή είναι δύο φορές μητέρα. Γιατί, ο μπαμπάς όσο ζούσε ήταν το στήριγμά μου, αυτή ήθελε να γίνω δικηγόρος ή γιατρός. Έλεγε “που θα πας; εκεί που καπνίζουν, πίνουν… Τι δουλειά έχεις εσύ στα καταγώγια;”»

«Ο πατέρας πέθανε 49 ετών. Νέος… Με είχε βγάλει ο Γιάννης Διαλιανίδης σε ένα σήριαλ που έπαιζε εκείνη την εποχή το “Η γειτονιά μας”. Κι έχω βγάλει ένα δισκάκι μικρό εγώ και του το πήγε ένας φίλος μας. Και είδε ο μπαμπάς όταν έπαιξε αυτό το τραγούδι κι εγώ τραγούδησα… Με τι χαρά που με έβλεπε, γιατί αυτός με πίστευε. Με πρόλαβε ο μπαμπάς. Ήμουν 19 ετών όταν τον έχασα. Ήταν εργολάβος οικοδομών», είπε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για τον πατέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ