Πάνος Μουζουράκης: Ένα teaser από το νέο βιντεοκλίπ του για το “Μπερδεμένος”

Ένα τραγούδι επίκαιρο, λόγω καραντίνας, κορονοϊού και καιρού ετοίμασε ο Πάνος Μουζουράκης, σε συνεργασία με την ομάδα των επιτυχιών Καραμουρατίδη – Ευαγγελάτου. Ο πάντα ανατρεπτικόςΠάνος Μουζουράκηςσυνεργάζεται για πρώτη φορά με το δημιουργικό δίδυμο των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου και δηλώνει… «Μπερδεμένος» στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του. Τη Δευτέρα κυκλοφορεί το βιντεοκλίπ για το τραγούδι, αλλά το enikos.gr εξασφάλισε ένα μικρό teaser με ένα απόσπασμα της ευφάνταστης οπτικοποίησης.

Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα τον υποδεχθεί στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα μιλήσει για την πορεία του στο τραγούδι, για το πώς βρέθηκε με την οικογένειά του από την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη, τις σχέσεις του με τους δύο αδελφούς του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσαρμογή, αλλά και την επιλογή να συμμετέχει στο Voice.

Το μήνυμα των τριών καλλιτεχνών ξεκάθαρο: “Δεν θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε. Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια. Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλααααα! Πάνος – Θέμης – Γεράσιμος”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.