Παπαρίζου: Πώς γνωριστήκαμε με τον σύζυγό μου – Αυτό το χαρακτηριστικό του Ανδρέα με κέρδισε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε την πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της, Ανδρέα και αποκάλυψε πώς κατάφερε να την κερδίσει.

“Μας γνώρισαν ο παιδικός του φίλος από το κολέγιο και η κολλητή μου, που είναι ζευγάρι. Ο Ανδρέας χωρισμένος, εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε δύο τρεις φορές για φαγητό. Η ευγένεια του, όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε” ανέφερε χαμογελώντας η Έλενα Παπαρίζου.

Απαντώντας στην ερώτηση αν τον ζηλεύει, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως “είμαι λίγο κτητική. Δεν έχει θέματα με τις εμφανίσεις και το ντύσιμο μου ο Ανδρέας. Όταν φιληθήκαμε στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά είπε «Αα τι ωραία». Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν αρκετά ώριμοι και υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση μας”.

Η Έλενα Παπαρίζου ανάφερε πως ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. “Όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει στον δρόμο που πρέπει θέλει να το γυρίσει τούμπα. Όταν στην πρώτη καραντίνα εγώ έπεσα πάρα πολύ και ο Ανδρέας το προσπάθησε και τελικά μου γύρισε την ψυχολογία”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ