Πάνος Ιωαννίδης: Μίλησε πρώτη φορά για την σύζυγό του και τον γιο τους

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Πάνος Ιωαννίδης: Η επική φωτογραφία του στο Instagram και η αποκάλυψη για τον γιο του

Ο γνωστός σεφ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον 9 μηνών γιο του αλλά και για την σύντροφό του που είναι δικηγόρος.

«Είναι δικηγόρος, σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά. Της φτάνει να είναι καλομαγειρεμένο το φαγητό. Δεν πίνει κρασί, δεν τρελαίνεται για υψηλή εστίαση. Να είναι κάτι καλομαγειρεμένο και φρέσκο και μια χαρά, είναι ευχαριστημένη» σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Τώρα προσπαθώ να της μάθω να μαγειρέψει λίγο, κάτι έχει ξεκινήσει και γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά είναι πολύ δύσκολη μαθήτρια» πρόσθεσε.

MasterChef: Ο λόγος που απουσίαζε ξανά ο Πάνος Ιωαννίδης

«Με το μωρό έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου. Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ πάρα πολύ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου. Αλλά είναι άλλη φάση. Δεν σου μένει χρόνος. Και πριν δεν είχα χρόνο, τώρα είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος» είπε ο γνωστός σεφ.

«Εγώ θα πω στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας. Παιδί μου γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις. Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί και να ζήσουμε στη φύση» εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ