Πάμελα Άντερσον: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Τόμι Λι και η άγνωστη ιστορία για τη σχέση τους

 Πριν από 27 χρόνια η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι, είχαν «ρίξει» το διαδίκτυο με το διάσημο sex tape τους. Πριν από αυτό όμως, είχε προηγηθεί μια σέξι φωτογράφιση του ζευγαριού. 

Ήταν Φεβρουάριος του 1995 όταν η Πάμελα Άντερσον κοιμήθηκε για πρώτη φορά με τον Τόμι Λι στο ρετιρέ του Ritz-Carlton στο Κανκούν. Το επόμενο πρωί ο φωτογράφος του Playboy Stephen Wayda είχε φωτογραφίσει την Πάμελα Άντερσον και παραχώρησε στη NewYork Post αδημοσίευτες λήψεις.

«Πήγα όταν αυτός έφυγε. Τα εσώρουχά του ήταν στο πάτωμα. Τα ποτήρια της σαμπάνιας ήταν στο τραπέζι. Το κρεβάτι έμοιαζε σαν να είχε περάσει ανεμοστρόβιλος», θυμάται ο 76χρονος φωτογράφος από την Καλιφόρνια.

Ο Wayda είχε πάει στο Μεξικό με την ξανθιά σεξοβόμβα «Baywatch» για μια φωτογράφιση, στο πλαίσιο προώθησης ενός προϊόντος περιποίησης δέρματος.

Έξι εβδομάδες πριν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ηθοποιός γνώρισε τον ντράμερ του συγκροτήματος Mötley Crüe στο Sanctuary, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπέβερλι Χιλς στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτρια.

«Ήταν τόσο επίμονος για έξι εβδομάδες, που η Πάμελα έλεγε “Όχι, δεν θέλω να δεχτώ τις κλήσεις του” », δήλωσε ο Wayda. «Τελικά υποχώρησε, δέχτηκε το τηλεφώνημά του, αλλά του είπε ότι πηγαίνει στο Κανκούν και του ζήτησε συγκεκριμένα να μην έρθει εκείνος. Αυτός δέχθηκε και είπε ότι δεν θα ερχόταν. «Αλλά την ίδια μέρα εμφανίστηκε ».

Το ζευγάρι βγήκε έξω μερικά βράδια γιατί «αυτό που είχε πει η Πάμελα είναι ότι: «Ο Τόμι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί της μέχρι να της ζητήσει να τον παντρευτεί».

Το παρασκήνιο της φωτογράφισης με τον Τόμι Λι

Αν και ήταν τόπλες για μερικές από τις λήψεις, «η ιδέα ήταν να μην είναι γυμνές γιατί δεν θα ήταν για το Playboy… η ιδέα ήταν ότι θα τα πουλούσαμε».  Τα τσιγάρα και το καουμπόικο καπέλο που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ήταν μέρος του σκηνικό, αλλά η σαμπάνια ήταν αληθινή. «Ο Τόμι ξόδεψε περίπου 4.000 δολάρια για την Cristal», θυμάται ο Wayda.

«Ήταν τόσο ερωτευμένοι… ήταν σαν δύο παιδιά που βρέθηκαν μαζί», είπε. «Είχαν μεγάλη χημεία… Είχαν μεγάλη επιθυμία ο ένας για τον άλλον, πολλά από αυτά τροφοδοτούνταν από το σεξ, αλλά παρόλα αυτά, υπήρχαν πολλά κοινά… ένιωθαν ότι ήταν αδελφές ψυχές και ότι θα έκαναν έναν γάμο που θα κρατούσε για πάντα».

Το ζευγάρι χώρισε το 1998, αλλά έχουν δυο γιους που τους ενώνουν, τους Brandon Thomas Lee και Dylan Jagger Lee.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, οι φωτογραφίες της Άντερσον που τραβήχτηκαν το πρωί μετά το ολονύκτιο ραντεβού της με τον Τόμι Λι τον Φεβρουάριο του 1995, θα κυκλοφορήσουν ως ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα στο MakersPlace μαζί με φωτογραφίες που τράβηξε ο Wayda από το ζευγάρι ένα μήνα αργότερα.

Οι τότε νεόνυμφοι – που έγιναν πρωτοσέλιδα την επόμενη χρονιά, όταν η σεξουαλική τους ταινία κλάπηκε από το σπίτι τους και κυκλοφόρησε χωρίς τη συγκατάθεσή τους – πόζαραν σε ένα στούντιο της Σάντα Μόνικα τον Μάρτιο του 1995 έπειτα από επιθυμία της Πάμελα Άντερσον.

«Εκείνη ήταν γυμνή και ο Τόμι – ο οποίος γενικά είναι εξωφρενικά επιδεικτικός, όπως είναι γνωστό από την παρουσία του στη σκηνή– ήταν πολύ ντροπαλός και δεν έβγαλε το παντελόνι του σε όλο το γύρισμα», είπε ο Wayda  γελώντας.

Photo by Stephen Wayda

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ