Όζι Όσμπορν: Σοκάρει η εικόνα του ρόκσταρ – ΦΩΤΟ

Σε τίποτα δεν θυμίζει η σημερινή εικόνα του τον θρυλικό ρόκερ Όζι Όσμπορν. Ο 71χρονος ρόκσταρ δείχνει πιο αδύναμος και εξασθενημένος από ποτέ καθώς περπατά κρατώντας μπαστούνι και υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του, την 67χρονη Σάρα Όσμπορν.

Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν μαζί βγαίνοντας από εστιατόριο, μετά την πρωτοχρονιάτικη επανασύνδεσή τους, αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα μακριά ο ένας από τον άλλον. Όπως αποκάλυψε η Σάρον, για πρώτη φορά στα 40 χρόνια οι δυο τους πέρασαν χώρια τα Χριστούγεννα, εκείνη στο Λονδίνο με την 35χρονη κόρη τους και αυτός στο Λος Άντζελες, αφού η κατάστασή του δεν του επέτρεπε να μετακινηθεί.

Ο Όζι είχε νοσηλευθεί αφού είχε πέσει στο σπίτι τους και είχε τραυματιστεί στη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα οι γιατροί να συμβουλεύσουν τον ρόκσταρ να αποφύγει τα αεροπορικά ταξίδια.

Τα αποτελέσματα του τραυματισμού του ήταν ολοφάνερα καθώς ο θρυλικός Όζι περπατούσε με δυσκολία και χρειαζόταν τη στήριξη της γυναίκας και του μπαστουνιού του.

Κατά την πτώση του, ο Όσμπορν υπέστη μετατόπιση των μεταλλικών ράβδων που έχουν τοποθετηθεί στη σπονδυλική του στήλη έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με γουρούνα το 2003. Παράλληλα, η πτώση προκάλεσε συμπίεση στον νωτιαίο μυελό.

“Έπεσε και χτύπησε τη σπονδυλική του στήλη. Είναι σαν ντόμινο. Πρώτα συμβαίνει ένα πράγμα και μετά ένα άλλο.Ο γιατροί δεν ήθελαν να μπει σε αεροπλάνο. Και ο Όζι να πω την αλήθεια είναι κάπως νευρικός για να πετάξει έτσι” είπε η Σάρον σε τηλεοπτική εκπομπή.Στο μεταξύ, η κόρη του ζευγαριού, Κέλι Όσμπορν επιτέθηκε στα Μέσα που δημιουργούν ιστορίες για τον πατέρα της ότι είναι στα τελευταία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ