Μαινόμενος Όζι Όσμπορν κατά Τραμπ για τραγούδι που χρησιμοποιεί ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Όζι Όσμπορν είναι ένας ακόμη μουσικός που επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Twitter, ο Τραμπ μίλησε περιφρονητικά για τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2020 που μπήκαν στο «Crazy Train».

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν σε δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone, διευκρινίζουν ότι σε καμία καμπάνια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η μουσική του χωρίς έγκριση.

Στη δήλωση αναφέρεται: «Με βάση τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του “ Crazy Train” του Όζι Όσμπορν αποστέλλουμε προειδοποίηση στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Τραμπ (ή οποιασδήποτε άλλης καμπάνιας) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Όζι Όσμπορν σε πολιτικές διαφημίσεις ή σε οποιεσδήποτε πολιτικές εκστρατείες. Η μουσική του Όζι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα σκοπό χωρίς έγκριση».

Οι Όσμπορν πρότειναν μάλιστα άλλα τραγούδια που θα πρέπει να ακούγονται σε πολιτικές εκδηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. «Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πρόταση για τον κ. Τραμπ: ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε μερικούς από τους μουσικούς φίλους του. Ίσως ο Kayne West (Gold Digger), ο Kid Rock (I Am the Bullgod) ή ο Ted Nugent (Stranglehold) θα επιτρέψουν τη χρήση της μουσικής τους».Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ