Ουγγαρέζος: Έχω βγει ότι είμαι ο σημαιοφόρος των… μπλοκαριστών

«Οι ρυθμοί είναι τσιτωμένοι, νιώθουμε σαν να μην έχει μεσολαβήσει το καλοκαίρι» είπε σε συνέντευξή του στο «Open Weekend», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ερωτηθείς για το αν ισχύει ότι θα φύγει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη απάντησε «Εσείς τη μεταδώσατε, σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εγώ, τηρώ τις συμφωνίες μου και το λόγο μου πάντα. Και η Φαίη, απ’ ότι ξέρω, ποτέ δεν θα έκανε πρόταση μεσούσης της σεζόν σε κάποιον που έχει συμβόλαιο. Οπότε, ωραία υπόθεση, αλλά υπόθεση».

«Για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό, έχω βγει ότι είμαι ο σημαιοφόρος των… μπλοκαριστών, ενώ όλοι μπλοκάρετε και κάνετε και unfollow. Αλλά εγώ έχω βγει εκπρόσωπος… Δεν πειράζει, θα το πάρω και αυτό πάνω μου, δεν βαριέσαι… Τα social μου είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω. Τα βάζω φωτιά και τα καίω. Δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν για ποιο λόγο κάνω unfollow ή μπλοκ. Αυτός που τον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει γιατί το έχω κάνει, δεν είμαι τρελός. Αν θέλει θυμάται, αν δεν θέλει δεν θυμάται… Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω στα δικά μου social media» απάντησε όταν τον ρώτησαν για το block στην κ. Χριστοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ