«Πόλεμος» στο Instagram με Καινούργιου και Μουτίδου: Η φωτογραφία με την Βανδή και τα σχόλια για πλαστικές

Κόντρα ξέσπασε στο instagram μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου με αφορμή μια κοινή φωτογραφία της παρουσιάστριας με την Δέσποινα Βανδή από τα παρασκήνια του J2US.

Στη συνέχεια η ηθοποιός κοινοποίησε στο δικό της προφίλ τη φωτογραφία και τη συνόδευσε με τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει», με πολλούς να καταλαβαίνουν ότι άφησε υπονοούμενα για αισθητικές παρεμβάσεις.

Η αρχική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Όταν στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου είδε την ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου θέλησε να απαντήσει, γράφοντας: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου. Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά… Αλήθεια… δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανέβασε ακόμα ένα story αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου το οποίο ανέφερε, «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;». Η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε από κάτω «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Τέλος στην τελευταία ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Τα κορίτσια στηρίζουν τα κορίτσια. Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για ΠΑΝΤΑ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου με ένα βίντεο

«Για δες τι μπορεί να γεννήσει μια φωτό με έναν τίτλο, σχεδόν στα όρια του φιλοσοφικού, σε δημοκρατικό καθεστώς! Κ μην ξεχνάμε ε, σαπορτ γκερλς, αλλά επιλεκτικά.-» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

Όσα αναφέρει στο βίντεο η ηθοποιός

Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story. Λέει, «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι;; Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ». Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, “λίγο ακόμα πρέπει”. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω.

Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη… γράφει κάποιος, “Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;”. Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή.

Κατκεν πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζιά σου; Είπα κάτι; Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Πού είναι; Που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;

Και τώρα θίχτηκες από τι; Από που να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το “λίγο ακόμα πρέπει;”;

Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και στο λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις πάνω μου. Αλλά, έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες.

Για την ουσία support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Άντε. Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους; Κατκεν που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας κάθε μέρα για κάποιον.

Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο “support art girls” και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ