Ουγγαρέζος: Δεν έχω ξεπεράσει τον χαμό των γονιών μου – Μου έρχονται αναμνήσεις και ζορίζομαι

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των γονιών του, τον καλύτερό του φίλο τον Κούπερ, την Ελένη Μενεγάκη και το Survivor

«Ο σκύλος μου ο Κούπερ από τριών μηνών είναι συνέχεια μαζί μου. Κάποιες φορές τον κοιτάζω και αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι, τι θα κάνω; Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την απώλεια του πατέρα μου και δύο από τη μητέρα μου και μου σκάει και φρικάρω. Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι. Μου λείπει πολύ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ουγγαρέζος: Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε επίσης και για την Ελένη Μενεγάκη. «Επέστρεψα στην Ελένη, είναι ανέλπιστο αυτό που ζω. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά». Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι από τους νεότερους παρουσιαστές έχει ξεχωρίσει την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «μορφωμένος, επικοινωνιακός, ευφυής στον αέρα κι έχει την αντίληψη του τι βγαίνει εκτός αέρα» ανέφερε.

Ουγγαρέζος: Θα πήγαινε στο Survivor;

«Στο ραδιόφωνο είπα μία ατάκα: “Παναγίτσα μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με! Μη με φέρεις στη θέση να πάω στο Survivor!”. Πουλάς ένας κομμάτι του εαυτού σου, που δεν θα το εξέθετες υπό άλλες συνθήκες, για τα χρήματα. Παρακαλώ τον Θεό να μη με φέρει σε αυτή τη θέση, αν με φέρει θα το κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι αναξιοπρεπές, είναι ένα αλισβερίσι που δεν θα επέλεγα να κάνω» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ