Oscars 2023: Δείτε live την 95η τελετή απονομής – ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που όλος ο κόσμος περίμενε έφτασε, καθώς στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες διεξάγεται η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscars.

Oscars 2023: Η εμφάνιση της Μαλάλα Γιουσαφζάι στο «σαμπανιζέ» χαλί

Η ανεξάρτητη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Everything Everywhere All at Once» των Daniel Kwan και Daniel Scheinert συγκεντρώνει 11 υποψηφιότητες, ενώ επίσης φαβορί θεωρείται και η κωμωδία «The Banshees of Inisherin» με εννέα υποψηφιότητες.

Η Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once) έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Cate Blanchett (Tár) για το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών, τα μεγάλα φαβορί είναι ο Μπρένταν Φρέιζερ (Η φάλαινα) και ο Όστιν Μπάτλερ (Elvis).

Oscars 2023: Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά – Οι υποψηφιότητες και τα φαβορί

Στις κατηγορίες δεύτερου γυναικείου ρόλου, η Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever) και η Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) είναι οι επικρατέστερες, αν και η νίκη της Jamie Lee Curtis στα Screen Actors Guild Awards μπορεί να σημαίνει κάτι… Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (The Fabelmans) μπορεί να κερδίσει το τρίτο του Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, αν και οι Daniel Kwan και Daniel Scheinert είναι οι πιο κοντά στο χρυσό αγαλματίδιο.

Δείτε Live την εμφάνιση των αστέρων του Hollywood στο -για πρώτη φορά έπειτα από 64 χρόνια- «σαμπανιζέ» χαλί, καθώς επίσης και την τελετή απονομής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ